Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Wingchair -stoelen kopen

Om te ontspannen bij een vuur, is bijna niets gezelliger dan een fauteuil met rugleuning. Met zijkanten die zich om het lichaam wikkelen, creëren ze het gevoel in een cocon te zitten.

Maar comfort is niet de enige reden om er een te hebben. Met hun sculpturale vorm is een wingchair een echte eye-catcher voor elke kamer!

Wingchairs worden ook wel oor- of vleugelstoelen genoemd

Qua vorm hebben ze een hoge, stevige rugleuning, gevleugelde zijkanten en houten poten. Als je moeite hebt om de juiste fauteuil voor je ruimte te kiezen, kan deze klassieker je zelfvertrouwen een boost geven. Ze bestaan al sinds de 17e eeuw bestaan ​​​​en zijn nog steeds populair .Toen wingback stoelen voor het eerst werden gemaakt, werden de vleugels die deze stoelen hun naam geven, gemaakt om de warmte van een open haard vast te leggen en tocht te blokkeren.

De hoge rugleuningen en omhullende rondingen van de wingchair maken ze ook ideaal voor gezellige gesprekken. Plaats een paar tegenover een open haard of brandmuur in een open ruimte en ze zullen een natuurlijke scheidingswand creëren. Voeg voor nog meer gezelligheid een groot ruimtebepalend vloerkleed toe.

Wingback-stoelen passen goed bij kleur en patroon

Of je interieur stijl nu neigt naar modern, traditioneel, landelijk of iets anders, een wingback werkt bijna gegarandeerd. Deze designkameleons lijken zich gewoon thuis te voelen, waar je ze ook neerzet.

Een fauteuil met rugleuning is een klassiek meubelstuk dat je jarenlang kunt bewaren, dus waarom zou je niet experimenteren met gedessineerde zijkanten of een leuke streep in het midden? Als je wilt spelen met kleur en patroon in de stoffering, kunt je dat uitstekend doen door te bouwen op deze tijdloze vorm. Neem nu nog een knuffelplaid en een boek, en je bent vertrokken!