Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Wij kunnen u helpen met allerlei soorten situaties

Heeft u hulp nodig bij de ontruiming van uw huis? Dan bent u bij woning ontruimingservice aan het juiste adres. Ik zal kort even uitleggen wat voor problemen wij op kunnen lossen binnen de drie hoofdcategorieën. Speciale woningontruiming komt bijvoorbeeld al veel vaker voor, veelal vanwege een vervelende oorzaak die de ontruiming beladen maakt. Dat men zich schaamt in dit soort situaties zorgt er ook nog eens voor dat het probleem zich verergert. Dit is eigenlijk jammer en volledig onnodig. Het probleem lijkt altijd veel erger dan het is en onze opruimers hebben inmiddels alles al eens meegemaakt. Er is eigenlijk geen ruimte die wij niet bezemschoon kunnen opleveren binnen de kortste keren!

Binnen en rondom het huis kunnen zich veel problemen voordoen. Het kan gaan over woningontruiming, speciale woningontruiming en bijzondere schoonmaak. Binnen deze categorieën is er ook weer onderscheid te maken over diverse problemen. Bij Woning Ontruimingservice gaan we altijd met een professionele aanpak aan de slag. Het geleverde werk is uiterst precies en dat komt omdat de werknemers jaren lang zijn getraind voor dit werk. Wij zijn beschikbaar door heel Nederland en daarbij zorgen wij ervoor dat we pas vertrekken als u tevreden bent over het aangeleverde werk. Daarnaast is er  is vaak een hoge emotionele waarde bij betrokken. Er zijn namelijk diverse situaties te bedenken die u nog niet heeft bedacht, namelijk:

  • Overlijden
  • Faillissement
  • Seniorenverhuizing
  • Emigratie
  • Echtscheiding
  • Verhuizing
  • Openbare verkoop

Deze situaties apart van elkaar kunnen voor elk individu een aangrijpend moment zijn. Daarbij is ook in praktische zin een professionele aanpak nodig. Naast dat het ongelooflijk veel tijd en inspanning kost, is er ook expertise nodig en de bijbehorende professionele materialen. Er komt bijna altijd meer bij kijken dan men in eerste instantie dacht. Ik kan kort even een aantal dingen opnoemen waar u ongetwijfeld nog niet aan gedacht heeft. Bijvoorbeeld: verhuislift, tapijtverwijdering, verwijdering van afvalstoffen, bezemschoon opleveren aan woningbouwverenigingen en het onderbrengen van de inboedel bij veilinghuizen? Dit zijn slechts standaard bijkomstigheden.

Soms wordt er ook een extreem vervuilde woning aangetroffen. Dit gebeurt ook vaker dan u denkt., omdat men zich vaak schaamt om echte hulp in te schakelen. Echter de schoonmaak van de vervuilde woning is niet zomaar gedaan. Echt weten wat hier allemaal voor nodig is? Kijk dan snel op de website: woning-ontruimingservice.nl