Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Wat kan je allemaal met domotica?

Domotica klinkt erg futuristisch maar dat is het inmiddels echt niet meer. Hoewel het voor sommige mensen nog niet haalbaar is vanwege het kostenplaatje daar zweren andere weer bij het gebruik van domotica. Er bestaan veel verschillende soorten domotica inmiddels en we gaan er een aantal uitstippen voor je. Je huisbesturing was namelijk nog nooit zo makkelijk geweest. Daarnaast kan je ook nog eens kosten besparen dankzij deze systemen. Uiteraard is de aanschaf eventjes pijnlijk voor de portemonnee maar dat is het uiteindelijk dubbel en dwars waard. Ben je benieuwd wat we voor jou in petto hebben? Lees dan lekker eventjes door en geniet ervan.

Huisautomatisering tot de max

Voor veel nieuwbouw projecten wordt er domotica ingezet. De huiseigenaren met een oud huis durven het nog niet aan. Dat is enigszins logisch omdat dit voor een nieuw huis veel rendabeler is. Je kan op heel veel verschillende manieren je huis automatiseren. Wat kan je met domotica? Wat dacht je van het volgende: Je wordt wakker doordat de gordijnen op schuiven (automatisch), vervolgens wordt er alvast een bak koffie gezet en gaat je verwarming langzaam aan. Je stapt je bed uit en loopt naar het koffiezet apparaat. Je pakt je dagelijkse bakkie pleur die perfect is klaargemaakt. Even rustig op het bankje de krant lezen nadat je deze hebt gepakt toen de deur automatisch van het slot is gehaald. Tijd om in bad te gaan heb je vandaag dus deze is alvast aangezet. Je kan even lekker een uurtje ontspannen in bad en maakt je klaar voor je werk.

Tijd om naar je werk te gaan

Je begint vandaag wat later omdat je gisteren langer bent doorgegaan. Je stapt de auto in en de garage gaat vanzelf open en weer op slot. Je hek gaat automatisch open en ook op slot. Je huis is volledig beveiligd en de camera’s draaien 24/7. Wil je dit nu ook? Bezoek een domotica shop en laat je adviseren hoe dit in jouw huis geïmplementeerd kan worden.