Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Waarom Gobos een meerwaarde kunnen zijn voor je bedrijf

Gobos

Heb je wel eens gehoord van Gobos? Dit zijn dia’s van glas of metaal, die je kunt projecteren op een ondergrond (veelal een muur). Deze dia’s geven een uniek effect, en worden dan ook vaak in film of theater producties gebruikt. Maar ook voor bedrijven kunnen deze Gobos hun meerwaarde hebben. Misschien is er een speciale gelegenheid en wil je het logo van je bedrijf op de achtergrond geprojecteerd hebben, zodat mensen het continu kunnen zien. Maar het kan ook zijn dat je een nieuw logo gaat presenteren en dat je dit op een bijzondere manier aan de wereld wilt tonen. Gobos laten je logo beter tot zijn recht komen dan ooit.

Gobos

Gobos kopen bij Goboservice

Gobos bieden jou en je bedrijf veel mogelijkheden. Maar dan moet je natuurlijk wel een producent vinden die deze geheel op maat voor jou kan maken. Gelukkig is deze er: Goboservice. Al meer dan 15 jaar maken zijn Gobos op maat voor diverse klanten, waaronder grote namen zoals Adidas en Microsoft. Zij weten wat nodig is om Gobos te maken die perfect aan al jouw eisen voldoen. Bovendien heb jij input. Zo krijg je voor de definitieve bestelling een preview te zien. Pas wanneer jij 100% tevreden bent, wordt jouw Gobo definitief gemaakt en verzonden.

Gobos

Het mooie aan Gobos is dat ze in vele variaties verkrijgbaar zijn. Zo is er voor ieder wat wils. Ten eerste kun je kiezen uit twee materialen: glas en metaal. Daarnaast kun je bepalen of jouw Gobo van een coating wordt voorzien of niet. Tevens heb je veel keuze qua kleur. Je kunt voor zwart – wit of grijs gaan, maar ook diverse kleuren zijn mogelijk: één kleur, twee kleuren, drie kleuren of full color.