Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Vloerbedekking reinigen

Schoonmaak

Vlekken en vuil in je vloerbedekking daar zit je niet echt op te wachten. De vloerbedekking reinigen is dan een goede oplossing voor dit probleem. Mijn eigen ervaring hiermee is zeer positief.Het is eigenlijk aan te raden om ieder jaar de vloerbedekking een schoonmaak beurt te geven. Helemaal als deze heel veel gebruikt word zoals bijvoorbeeld in winkels en op kantoren. Uiteraard word er ook thuis intensief gebruikt gemaakt van de vloerbedekking. Ook thuis komen ze graag je vloerbedekking op een professionele manier schoonmaken.Dit doen ze met een reinigingsmiddel op synthetische basis. de vlekken en vuil verdwijnen echt en je krijgt er een mooi schoon en fris tapijt voor terug.ik ben erg tevreden over het eindresultaat.

Reinigen vloer

Schoonmaken met een professionele werkwijze

Vloerbedekking reinigen dat moet je echt door deze specialisten laten doen.Ze gaan op een vakkundige manier te werk. Het eerste wat ze doen is het bekijken en inspecteren van het tapijt. Afhankelijk van de vlekken of vuil die erin zitten beginnen ze als dat nodig is met het voorbehandelen van de vlekken. De volgende stap is het diep reinigen van het tapijt met een laagschuimend reinigingsmiddel. Daarna volgt er nog een inspectie ronde om te kijken of de vloerbedekking goed schoon is. Mocht dit niet het geval zijn dan gaan ze de vloerbedekking weer opnieuw reinigen. Uit eigen ervaring weet ik dat ook al moet het nog een keer opnieuw de vlekken en vuil verdwijnen echt.

Reingen

Het grootste pluspunt vind ik dat ze na de behandeling van het tapijt samen met de klant heel het tapijt nog even nalopen. Het eindresultaat is een schoon en fris tapijt. Dit alles voor een zeer betaalbare prijs. Je weet vooraf al precies wat het allemaal gaat kosten. Ze leveren hele goede service, kwaliteit en gaan vakkundig te werk. Een echte aanrader.