Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Topkunstgras raadt de aanschaf van goedkoop kunstgras af

Bij de aanschaf van kunstgras voor in je tuin, op het balkon of op je dakterras heb je verschillende mogelijkheden. Topkunstgras raadt de aanschaf en het gebruik van goedkoop kunstgras ten zeerste af. Aan het gebruik van goedkoop kunstgras zitten verschillende nadelen, ook al lijkt dit kunstgras veel voordeliger. Op termijn kan het zelfs zo zijn, dat je met goedkoop kunstgras alsnog duurder uit bent. Een van de nadelen aan goedkoop kunstgras is namelijk dat dit materiaal veel minder UV-bestendig is. De kans dat het kunstgras tijdens de zonnige zomermaanden verkleurt wordt hierdoor groter. Dit maakt dat het kunstgras al na enkele jaren vervangen zal moeten worden om je tuin z’n fraaie uitstraling te laten behouden.

In dit artikel vertelt Topkunstgras meer over de nadelen van goedkoop kunstgras. Zelf biedt deze organisatie consumenten enkel kunstgras van een hoge kwaliteit aan. Zo ben je ervan verzekerd dat het eindresultaat prachtig is!

Nadelen van goedkoop kunstgras volgens Topkunstgras

Volgens Topkunstgras zitten er diverse nadelen aan het gebruik van goedkoop kunstgras in tuinen. In het bijzonder wanneer je het kunstgras gebruikt als speelveld voor je kinderen en huisdieren. Bij de productie van goedkoop kunstgras wordt vaak gebruik gemaakt van zware metalen in combinatie met lood. Dit maakt dat het contact met dit kunstgras schadelijk kan zijn over een langere periode. Een ander nadeel aan goedkoop kunstgras is dat dit materiaal veel ruwer is dan het kunstgras van een hoge kwaliteit. De kans dat je kinderen schaafwonden oplopen bij een val wordt hierdoor groter.