Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Toilet beton cire

Wist je dat het mogelijk is om een toilet beton cire te maken? Echt waar, niet alleen je wanden en vloeren kun je van beton cire laten maken, maar dus ook je toilet. Als je zowel muren, vloeren, als toilet beton cire hebt laten maken, dan geeft dat een heel rustige uitstraling omdat alle materialen op elkaar zijn afgestemd. Dit wekt dan de indruk alsof je heel veel bezig bent geweest met het design of dat het heel duur is geweest, terwijl het eigenlijk best simpel is. Maar dat hoeven de ‘oh’ en ‘ah’ roepende bewonderaars van jouw gastenbadkamer natuurlijk niet te weten.

Simpel

Een toilet beton cire maak je eigenlijk op dezelfde manier als waarop je de vloer of de wanden zou maken. Je begint dus met een beschermlaag, en wanneer deze gedroogd is kan je volgen met de eerste laag stuc. Pas er wel goed op dat je deze laagjes goed laat drogen voordat je de volgende laag aanbrengt. Je eindigt met een beschermlaag die ervoor zorgt dat het materiaal waterdicht wordt. Dit is natuurlijk essentieel op het moment dat je metal stuc of beton cire gaat gebruiken voor je badkamer!

Privacy

Je kan het toilet beton cire laten maken door een professional of je kan het zelf doen. Om het zelf te doen koop je een verwerkingsset en lees je de gebruiksaanwijzing. Verder is het fijn als je een beetje een positieve instelling hebt en zorgvuldig te werk gaan. Als je het liever uitbesteedt aan iemand die er verstand van heeft, kan je altijd een professional bellen. Het nadeel hiervan is dat het wel duurder is. Bovendien heb je dus continu mensen over de vloer, want het laten maken van beton cire duurt lang. Als je erg gesteld bent op je privacy of als het door omstandigheden erg onwenselijk is, is het onhandig wanneer er vijf dagen lang werkmensen door je huis banjeren. Maar misschien heb je dit er wel voor over.