Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Taxushagen de perfecte soort haag

taxushagen

De opties om een zitplaats of tuin af te bakenen zijn oneindig. Zo zijn er veel verschillende soorten schuttingen en hagen die geod kunne doenne als afscheiding. Toch zie je dat tuinen schuttingen bevatten om zichzelf af te bakenen van andere tuinen, ne zie je dat natuurlijke onderdelen zoals hagen worden gebruikt om bijvoorbeeld een zitplaats of speelplaats af te bakenen. Een haag die hiervoor vele wordt gebruikt is de taxushaag. Taxushagen zijn namelijk zeer speciale hagen die perfect in een tuin past. Door doordat taxushagen elementen hebben die andere hagen niet hebben

taxushagen

Wel of geen groene vingers

Bij de taxushaag is het niet van belang of je wle of geen groen vinges hebt. Dit komt omdat een taxushaag een zeer sterke haag is, en daardoor weinig onderhoud nodig heeft. Kort gezegd, als je deze haag soort weet te verpesten, heb je er waarschijnlijk goed je best gedaan. Daarnaast groeit de haag zeer vol en dicht, waardoor je er niet eenvoudiger doorheen kan kijken. Het mooiste van deze haag is dat deze niet snel groeit. Hierdoor hoef je de haag dus niet vaak te snoeien.  En zoals eerder gezegd, omdat deze haag zo sterk is zal deze in elk seizoen sterk blijven staan.

Oppassen

Het enige waarbij je moet oppassen met de taxushaag is dat deze haag soms bessen kan bevatten die zeer giftig zijn. Deze zien er aantrekkelijk uit voor kinderen en dieren, dus erg mee oppassen!