Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Schitterend afgewerkte meubels

vanheckbadkamers.nl

De badkamer is een van de ruimtes in je woning, waar je iedere dag komt. Het is niet gek dat de badkamer geheel in stijl moet zijn van de woning, of dit nu modern of klassiek is. In de webshop van vanheckbadkamers.nl vind je alles op het gebied van badkamers, de mooiste houten badmeubels maar ook schitterende kranen en waskommen om je meubel echt af te maken. Je kunt ook zelf het perfecte meubel voor je badkamer samenstellen, meer dan voldoende mogelijkheden.

Een bad voor elke badkamer

Waar de een een douche erg ontspannend vind, vind de ander een bad heerlijk om even te ontspannen. Bij vanheckbadkamers.nl vind je voor iedere badkamer een passend bad, of je nu een klassieke badkamer hebt of een van de laatste nieuwe trends. Een inbouwmodel van kunststof, of een bad op pootjes van gietijzer het is allemaal verkrijgbaar binnen het assortiment. Kijk op je gemak in de webshop en sta er versteld van wat een ruim assortiment baden er zijn.

vanheckbadkamers.nl

Radiator om handdoeken op te drogen

Naast vloerverwarming kun je een handdoekradiator ook gebruiken als bijverwarming, ook deze verwarming heb je voor zowel een klassieke als een moderne badkamer. Met het landelijke model heb je een schitterende verwarming voor de klassieke badkamer, maar voor de moderne badkamer zijn er ook meer dan voldoende mogelijkheden bij vanheckbadkamers.nl. Wanneer je op zoek bent naar een tijdloze badkamer, waar je kunt combineren met klassieke en moderne looks ben je aan het goede adres.