Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Robuuste tafels

Meubels

De Betoverde Zolder maakt producten van geweldige kwaliteit zoals de Robuuste tafels. Ik ben zeker fan en na het kijken op de website denk ik dat jij dat ook bent!

Robuuste tafels

Robuuste tafels, wandplanken en veel meer

De betoverde zolder is absoluut mijn ‘go to’ shop geworden. Ik denk dat mijn hele woon en slaapkamer er nu mee vol staat. Ik zou je elk product wel aanraden (zoals alle robuuste tafels) maar natuurlijk heb ik ook persoonlijke favorieten. Mijn twee favoriete producten van de betoverde zolder zijn:

  • Eettafel Brut: Deze tafel hoort bij mijn persoonlijke favorieten door de uitstraling. In mijn ogen geeft deze tafel een ruwe uitstraling. Dat terwijl hij er tegelijkertijd ook nog eens perfect afgewerkt uitziet. Je kan zelf deels bepalen hoe de tafel eruitziet. Je kan namelijk bepalen welke lak gebruikt wordt, de extra behandeling, het soort frame, de kleur/behandeling van het frame en de aanpassing van het frame. Hierdoor heb je een tafel die toch is aangepast hoe jij hem zelf wilt zonder de peperdure extra kosten die daar normaal bij horen.
  • Tv-meubel Timber: deze heb ik gekozen omdat hij naar mijn mening heel mooi staat bij de tafel, maar ook als individu vind ik hem heel mooi. Als ik kijk naar dit product krijg ik een soort vintage vibe door het soort hout dat gebruikt wordt. Maar tegelijkertijd vind ik het er modern uitzien door de combinatie van de kleuren en de manier hoe hij in elkaar zit. Ook deze meubel kan je zelf aanpassen. Je kan namelijk bepalen welke lak gebruikt wordt, de extra behandeling, het soort frame, de kleur/behandeling van het frame en de aanpassing van het frame. Ook de afmetingen kan je zelf bepalen.

Als je op de website kijkt kan je nog veel andere producten zien. Je kan bij vragen altijd contact opnemen met het bedrijf zelf.

Wandplanken