Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Professionele uitstraling in de keuken

leren keukenschort

Ben je een echte keukenprins of prinses dan kun je niet zonder een goed keukenschort, in je vrije tijd ben je namelijk vaak te vinden in de keuken. Naast de gewone maaltijden vind je het leuk om cakes, taarten en andere lekkernijen klaar te maken. Een schort van stof wordt vaak vies en na verloop van tijd zit deze vol met vlekken, ook beschermd deze niet tegen het spetteren van vet. Met het gebruik van een leren keukenschort, ben je niet alleen goed beschermd het staat ook professioneel. 

Je kunt het schort altijd dragen

Vaak is een keukenschort na een bepaalde tijd uit de mode geraakt, zeker wanneer je een bepaalde kleur of opdruk erop hebt. Een leren keukenschort, welke kleur het ook heeft blijft altijd in de mode. Meer dan 20 kleuren zorgen ervoor dat je altijd wel een leuke kleur schort vindt, combineer deze met je kleding en je ziet er in de keuken ook perfect uit voor je gasten. Het beste buffelleer uit Italië is gebruikt om een schort te vervaardigen. 

leren keukenschort

Geen stug schort

Je denkt natuurlijk dat leer een stug materiaal is, maar een leren schort van xapron.nl is opvallend flexibel. Het zit perfect om je lichaam en is licht in gewicht, niet voor niets zijn de schorten erg populair om te dragen in de keuken. Ook de gespen die zich in de hals en bij de taille bevinden zitten prettig, zijn vervaardigd van tuigleer. Gebruik het schort lekker in de keuken, of in de zomer achter de bbq is deze natuurlijk ook perfect te dragen.