Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Perfecte Spiegel

Stel, je zit in je kamer. Je bent aan het nadenken over wat je gaat dragen voor werk, of naar een feestje. Je denkt de perfecte keuze te hebben gemaakt en dan opeens herinner je je dat je nog geen spiegel hebt. Dat is en kan ontzettend frustrerend zijn. Daar sta je dan, met je outfit aan, en je kan jezelf niet zien. Dan beslis je om een spiegel online te gaan kopen, want zo kan het natuurlijk niet langer. Je moet wel goed kunnen weten hoe je er uit ziet natuurlijk. Goed dan, spiegel online… maar welke ga je nu kopen?

Keuze

De keuze moet niet moeilijk zijn; je weet echter al wat je smaak is en waar je je voor wilt inzetten. Heel simpel zou dat moeten zijn, maar zo simpel is het helaas toch net niet. Het valt niet mee, zo’n keuze maken. Het zijn lastige beslissingen. Want een spiegel bepaalt best wel de zicht op je kamer en natuurlijk op jezelf. Dat is de hele functie van een spiegel. Dus, goed, je kijkt online, scrolt langs de opties, denkt aan de grootte die je ongeveer wilt hebben, maar ja, je komt er niet helemaal uit, er is zoveel keuze.

Beslissing

Als je geeft om echt mooie spiegels, die de kamer meer sfeer en meer uitdrukking geven, een spiegel die echt bij jouw past, kijk dan om je heen. Wat voor een ruimte heb je al? Waar zou je je ruimte heen willen brengen? Wil je een spiegel met een mooie omlijning, of wil je een simpele. Welke kleuren gebruik je al in je ruimte? Zet dat in. Maak het zo dat alles mogelijk is. Want dat is het. Er zijn zoveel spiegels die allen perfect kunnen zijn voor jouw; zorg voor de goede keuze, en ga vanuit daar de mooiste kamer ooit maken.