Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Nieuwe technieken

hr++ glas

Zoals alle andere producten op de markt wordt ook glas steeds beter van kwaliteit, herken je het enkel glas nog? Als je kijkt wat voor glas je tegenwoordig allemaal hebt, is dit een wereld van verschil te noemen. Met bijvoorbeeld hr++ glas kun je een flinke bezuiniging doen op je energieverbruik, help je mee aan het milieu en je hebt ook nog eens minder lawaai in de ruimtes waar je het glas laat installeren. Meerdere redenen dus om dit glas te gaan gebruiken. HR glas is zoals de meeste mensen weten hoog rendement glas, dit glas bestaat uit twee delen met daartussen een spouw. 

hr++ glas

Verschil met standaard dubbel glas

Bij standaard dubbel glas bestaat de spouw tussen twee glasplaten alleen uit lucht, met een speciale kit zijn de randen afgesloten. Heb je te maken met hr++ glas, is de spouw tussen de twee glasplaten niet gevuld met lucht maar met een edelgas. Een zijde is tevens gecoat om voor een nog betere isolatie te zorgen. Omdat het glas zeer goed isolerend werkt zorg je er ook voor dat je altijd een aangename temperatuur in je woning hebt. De warmte blijft in de winter binnen, in de zomer blijft het lekker koel in huis omdat de warmte juist buiten blijft.

hr++ glas

Wat voor glas heb je in je woning?

Ben je benieuwd wat voor glas je in je woning hebt, of wil je misschien kijken of het mogelijk is om ook hr++ glas te plaatsen? Wanneer je dubbel glas hebt dan staat dit vermeld in de rand tussen de twee platen, is er niets te zien dan heb je te maken met oud glas wat van voor 1996 is. Wil je ook energie besparen en helpen aan een beter milieu dan is het zeker een optie om dit glas te plaatsen. Kijk wel even of het glas in de sponningen past, al is dit meestal met een eenvoudige ingreep wel op te lossen.