Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Makelaar in Venlo

overleggen

Woning verkopen? Makelaars bieden daarbij onmisbare hulp

Zoals we allemaal weten is de woningmarkt in Nederland al een aantal jaren behoorlijk overspannen. En gold deze woningcrisis eerder nog vooral voor de Randstad, inmiddels heeft de crisis zich uitgebreid over bijna heel Nederland. Toch kiest nog altijd zo’n negentig procent ervoor om een verkoopmakelaar in te schakelen om zich te laten bijstaan van een woning. Ook dit verschijnsel zien we in heel Nederland terug. Makelaarsdiensten worden dus niet alleen in het westen veelvuldig ingezet, ook een makelaar in Venlo beleeft onveranderd drukke tijden. Als je zelf je woning wenst te gaan verkopen, dan is het bovendien aan te bevelen om dit met assistentie van een NVM-makelaar te doen. Lees hieronder wat NVM- makelaars aan extra’s te bieden.

makelaar in Venlo

Goede redenen om altijd voor een NVM-makelaar te gaan

NVM is de grootste en belangrijkste branchevereniging voor Nederlandse makelaars.

Ten opzichte van ‘reguliere’ makelaars heeft een samenwerking met een NVM-makelaar de volgende voordelen te bieden:

  • Te koop staande woningen bij NVM-makelaars worden altijd het best en het meest uitgebreid getoond op Funda, de website waar bijna iedereen een woningzoektocht begint. Bovendien hebben deze woningen altijd de best mogelijke ranking.
  • Om lid te kunnen blijven van de NVM moeten makelaars zich jaarlijks laten bijscholen. Dit houdt dus een stukje kwaliteitszekerheid in.
  • NVM-makelaars hebben een uitstekende kennis van de plaatselijke en regionale markt. Deze kennis vertaalt zich meer dan eens in tips die goud blijken te zijn voor klanten van deze makelaars.