Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Maatwerk meubels zelf bepalen

Het is soms fijn om zelf de maat van je meubelen te kunnen bepalen. Vooral omdat je dan alles er bij kan aanpassen hoe je het zelf wilt hebben in je huis. Het is vooral fijn om een kast te kunnen aanpassen aan de hoogte en breedte zodat je genoeg ruimte over hebt in de rest van de ruimte en alles normaal kwijt kunt.

Ook mijn eettafel heb ik op maat laten maken

Natuurlijk is het ook altijd erg belangrijk dat je gezellig met al je vrienden aan een grote tafel kunt gaan zitten en voor mij is dat sociale aspect echt een van de belangrijkste van de woonkamer. Ook de eettafel heb ik dus op maat laten maken door Wortman, waar ik ook de kast liet uitvoeren. Ook over de resultaten die hiervan afkomstig zijn ben ik bijzonder tevreden, wat hebben ze er een mooie tafel van weten te maken! Het materiaal is mooi, de vormen zijn mooi en het geheel past enorm goed bij de rest van de meubels in mijn woonkamer! Aldus: zoek je zelf nog een professionele meubelmaker voor maatwerk meubels, neem dan zeker eens een kijkje op de website van Wortman, dit is een regelrechte aanrader!