Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Lekkage komt altijd ongelegen

Daklekkage

Je komt thuis van een feestje en het regent flink, bij aankomst in de woonkamer wordt je ergste nachtmerrie waarheid. Aan de achterkant van je woning ligt een plas water in de uitbouw en de druppels hangen aan het plafond. Gelukkig kun je bij een daklekkage 24 uur de experts bellen van acdak.nl, zij sporen vakkundig en snel de lekkage op en repareren deze natuurlijk ook. Financieel is het ook allemaal goed geregeld, vraagt de verzekering een prijsopgave vooraf dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Rechtstreeks afhandelen met je verzekeraar is ook een mogelijkheid.

Daklekkage

Ook voor het onderhoud van je dak

Is je dak toe aan nieuwe dakbedekking om te voorkomen dat je een daklekkage krijgt, ook dan ben je aan het goede adres. Bij acdak.nl repareren ze niet alleen verschillende soorten daken, maar ook het onderhoud ervan kun je uitbesteden. Besteedt je de werkzaamheden uit, dan is er altijd een persoon waar je contact mee hebt. Je hebt dus niet iedere keer iemand anders, waardoor je keer op keer het moet hebben over dezelfde werkzaamheden. Door de vaste volgorde, en de juiste vakkennis weten de experts precies hoe zij een dak onder handen moeten nemen.

De tijd nemen voor de klanten

Wanneer je een dak laat repareren, of je wilt onderhoud uitvoeren is het belangrijk dat de offerte duidelijk wordt uitgelegd aan klanten. De werkzaamheden die verricht worden, zullen duidelijk worden uitgelegd zodat er geen vraagtekens meer zijn en je weet waar je aan toe bent. Er wordt altijd ruim de tijd besteedt omdat er geen onduidelijkheden moeten zijn voor de klanten, een professionele nette offerte waarin alles netjes staat vermeld. Geen addertjes onder het gras of meerkosten, de offerte is de prijs. Op de website van acdak.nl kun je eenvoudig contact opnemen met de dakspecialisten.