Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Kopen of verkopen van een woning

fransen & kroes

Er kan een moment in je leven komen dat je een nieuwe woning wilt kopen, of je bent toe aan een ander huis zodat je een woning moet verkopen. In beide gevallen heb je de hulp nodig van een ervaren makelaar, vind je droomhuis of verkoop je woning voor een goede prijs. Fransen & Kroes is de makelaar op het gebied van aan en verkoop van verschillende soorten woningen, een waardebepaling of taxatie heb je nodig bij de aankoop of verkoop van een woning. Ook daarvoor zit je bij deze makelaar goed, profiteer van de jarenlange ervaring van de medewerkers.

fransen & kroes

Wil je een nieuwe woning kopen?

Je woont al jaren in je huidige woning, of nu huur je een woning en je wilt de volgende stap zetten. Door in zee te gaan met Fransen & Kroes vind je de perfecte woning, door een kennismakingsgesprek komen zij erachter wat je precies zoekt. Welke buurt wil je graag wonen, wat is het budget en hoeveel kamers moet het huis hebben zijn belangrijke vragen om het perfecte huis te kunnen vinden. Door een profiel te maken wordt dit allemaal duidelijk en helder, natuurlijk wordt ook je financiële situatie doorgenomen.

Een hypotheek die bij je past

Niet alleen het huis is belangrijk bij Fransen & Kroes, de toekomst is minstens zo belangrijk. Door goed naar je dromen voor de toekomst te luisteren, kan hier ook je hypotheek op worden afgestemd. Wil je bijvoorbeeld een dag minder gaan werken over een aantal jaren, is het verstandig om hier al rekening mee te houden met de lasten van de hypotheek. Door slim vooruit te denken kun je later je dromen uit laten komen, op dit gebied wordt er ook met je meegedacht. Vooruit denken is niet alleen eenvoudiger, het werkt ook sneller als je het huis van je dromen ziet.