Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Koop een nieuw tafelkleed online

Een tafelkleed kun je gebruiken voor meerdere doeleinden. Heb je een nieuwe tafel die je wel intensief gebruiken wilt maar die je liever zo min mogelijk beschadigt? Dan is een tafelkleed of -zeil zeker een goede oplossing.

Tweede ronde voor de tafel

Heb je juist een tafel binnen of buiten die aan slijtage onderhevig is maar die nog wel een rondje meekan? Dan kun je er een kleed opleggen om de slijtage wat te verdoezelen en doet het ook meteen gezellig aan. 

Keuze vereenvoudigen

Een tafelkleed kun je zowel in een fysieke winkel als online kopen. Bij Superwoonwinkel.nl heb je een ruime keuze uit kleden en zeil. Om de keuze wat eenvoudiger te maken kun je zelf een aantal filters instellen. Nadat je dit gedaan hebt krijg je alleen de resultaten te zien die bij jouw eisen passen en kun je daaruit een keuze maken. 

De juiste vorm kiezen

Heb je een tafelkleed gevonden dat je wel aanstaat? Dan kun je het aanklikken en de juiste vorm aangeven. Dit kan een vierkant, rechthoek, cirkel, ellips of ovaal worden, net wat het beste voor de tafel is geschikt waarvoor je het wilt gaan gebruiken. 

De juiste afmetingen aangeven

Daarna geef je de juiste afmetingen aan en kun je meteen zien wat het tafelkleed gaat kosten. Een tafelkleed wordt voor je op maat gemaakt dus het is zaak dat je goed meet hoe breed en lang het dient te worden. Gebruik hiervoor de meethulp die je op de website vindt als je er zelf niet goed uitkomt.