Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Koop een gietvloer in Breda

gietvloer Breda

New Brand Gietvloeren uit Tilburg is een bedrijf met jarenlange specialistische ervaring. We werken enkel met vakmensen die werken met de beste systemen. New Brand is van alle markten thuis op het gebied van gietvloeren in Breda, zo leveren wij epoxy coatings, betonlook vloeren en PU vloeren. We leveren aan zowel particulieren als aan bedrijven en geven iedere klant veel persoonlijke aandacht zoals een offerte die met grote aandacht gemaakt wordt voor iedere klant. Zo proberen wij er achter te komen wat iedere klant nodig heeft en hoe wij daar in kunnen faciliteren. Een klant kan bijvoorbeeld vragen naar een offerte voor een betonlook vloer maar door de persoonlijke aandacht komen we samen achter de beste optie voor de een PU vloer is. Je bent natuurlijk ook welkom in onze showroom.

gietvloer Breda

Service

Service is voor ons enorm belangrijk, ook na het advies en het leggen van de vloer. Wij geven solide garanties op onze hoogwaardige vloeren. Wij voeren waar nodig ook reparaties en onderhoud, dat doen wij voor al onze klanten, groot of klein. New Brand levert aan zowel particulieren als bedrijven, voor bedrijven leveren wij vooral harde epoxy vloeren maar al onze producten zijn verkrijgbaar voor zowel particulier als bedrijf. Particulieren kunnen namelijk net zo goed gebruik maken van onze producten. 

Opfrissen

Een coatingvloer kan ook gebruikt worden om een bestaande vloer op te frissen. Zo hoef je niet een heel nieuwe vloer te leggen. We gieten dan een dun laagje over de huidige vloer. Dat scheelt natuurlijk enorm in de kosten, maar je hebt wel een nieuwe vloer. Als jij bij ons voor een vloer komt gaan wij moet jou in gesprek om erachter te komen wat de beste optie is. Je koopt een vloer natuurlijk voor een lange tijd, dan dient alles perfect naar wens zijn. Neem dus geen overhaaste keuze, maar stil bij jouw keuze.