Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Klein budget? Zo regel je je verhuizing

Verhuizen kan een hectisch en zwaar moment zijn, eentje die ook veel stress met zich mee kan brengen. Maar naast stress, kan verhuizen ook veel kosten met zich mee brengen. Het inhuren van een verhuizer Amsterdam kan heel duur zijn, zeker als je beschikking hebt tot slechts een klein budget. Hoewel er verhuisbedrijven zijn die goedkoper zijn, zoals Studentverhuisservice, is het altijd een mogelijkheid om te kijken hoe je kunt verhuizen op een klein budget.

Een planning is belangrijk

Door een planning te maken creëer je een overzicht. Dit zorgt al vrijwel direct voor meer rust in je hoofd en maakt de verhuizing ook concreter en meer gegrond in de realiteit. Volg de planning en werk de punten één voor één uit. Maak deze planning ruim voor de datum van de verhuizing. Verwerk ook een begroting in je planning, zodat je financieel ook een overzicht krijgt en je je ook niet laat verrassen door extra kosten, die bijna altijd onvermijdbaar zijn.

Andere tips

Verhuizen is ook een goed moment om alle spullen die je hebt uit te zoeken en eventueel weg te doen. Spullen die je niet meer gebruikt, niet per se hoeft mee te nemen of gewoon niet meer wilt kan je misschien voor een leuke prijs verkopen op internet. Zo maak je de hoeveelheid spullen die je meeneemt kleiner, zodat je minder verhuisdozen hoeft te gebruiken en verdien je er ook nog eens wat aan.

Daarnaast kan je ook op andere manieren op de kosten besparen. Zo kun je bijvoorbeeld aan familie en vrienden vragen of ze nog verhuisdozen over hebben. Ook in je social media netwerk kan je vragen of iemand verhuisdozen kan missen. Verf kopen in de aanbieding kan je ook veel geld besparen. Ten slotte kan je gereedschap van mensen in je netwerk en omgeving lenen, zodat je deze niet zelf hoeft aan te schaffen.