Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

 Kies uit verschillende soorten badkuipen

ligbad

 Als je binnenkort de badkamer gaat verbouwen, dan is de kans erg groot dat je ook kiest voor een badkuip. Hier kom je heerlijk tot rust na een drukke werkweek of je kids kunnen er lekker spetteren. Maar uit wat voor soort modellen heb je vandaag de dag zoal de keuze? We vertellen het je graag.

 Een badkuip op pootjes voor een klassieke stijl

 Een badkuip op pootjes gaat hand in hand samen met een klassieke stijl. Overweeg je om deze stijl bij jou in de badkamer terug te laten komen? Dan mag dit type bad natuurlijk niet ontbreken. Je hebt zowel de keuze uit een origineel ontwerp als gemoderniseerde varianten.

ligbad

 Een ingebouwd ligbad is stijlvol en praktisch

 Laten we eerlijk zijn, het schoonmaken van de badkamer is natuurlijk niet de leukste klus van de week. Daarom is het meer dan begrijpelijk dat je dit het liefste zo snel mogelijk uit wilt voeren. Heb je daarom al eens nagedacht over een ingebouwd ligbad? Dit is zowel praktisch en stijlvol en zorgt ook nog eens voor een erg rustig geheel in de totale ruimte.

 Een vrijstaand bad is een ware eyecatcher

 Heb je het geluk een erg ruime badkamer te hebben? In dat geval mag het bad bij jou in de ruimte zeker wel opvallen. Een vrijstaand bad is een ware eyecatcher en ligt natuurlijk ook nog eens erg fijn. Tip! Door een plankje op het bad te leggen, heb je je shampoo en douchegel nog steeds binnen handbereik. En dat is natuurlijk wel zo handig. Naar wat voor soort bad gaat je voorkeur op dit moment uit? Ook voor jouw badkamer is er altijd wel een geschikt bad te vinden.