Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Keuken laten wrappen

keuken laten wrappen

Je keuken laten wrappen kent verschillende voordelen. Het is ten eerste veel goedkoper dan de andere alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan het spuiten van de kastjes, lades en koelkast. Niet alle spuitbussen zijn geschikt voor de kastjes, lades en koelkast. Hierdoor moet je dus een duurdere en speciale spuitbus kopen om je keuken te veranderen. Een andere optie is het vervangen van je huidige keuken. Dit kun je doen door een splinternieuwe keuken te kopen of een tweedehandse keuken. Dit is in principe het duurste alternatief. Wrappen kan op een veel eenvoudigere en goedkopere manier. Daarnaast gaat het wrappen gemiddeld zo een 2 tot 5 jaar mee. 

nieuwe keuken

Waarom niet overspuiten?

Het wrappen van de keuken heeft veel verschillende voordelen. Het is niet alleen goedkoop, maar het is ook een snelle oplossing. Het wrappen op zich heeft ongeveer een dag, maximaal 2 dagen nodig om je keuken helemaal af te hebben. Dit is in verhouding veel sneller dan bijvoorbeeld het gebruik van spuitbussen of het vervangen van je huidige keuken. Daarnaast is het overspuiten doormiddel van spuitbussen schadelijk voor je kastjes en lades. Deze kunnen makkelijker beschadigt raken. Dit kan ervoor zorgen dat je keuken minder gaat stralen en er dus slechter uit zal zien. Het gebruik van de spuitbus is dus niet duurzaam en zal minder lang meegaan dan wrappen. 

Ontwerpen

Het ontwerpen van de keuken aan de hand van wrappen kent veel mogelijkheden. Je hoeft nier per se 1 kleur voor heel je keuken te kiezen. Tegenwoordig zijn er zoveel meer mogelijkheden dan alleen 1 kleur. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit veel verschillende kleuren, patronen en texturen. Ook kan je ervoor kiezen om je keuken een betonnen look te geven of eentje die heel chique uitstraalt zoals marmer. Wat je ook kiest, het is je eigen ontwerp en je eigen keuken. Je kunt doen wat jij wilt en hoe jij het wilt. Iedereen is vrij om te kiezen wat hij of zij wil.