Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Jouw woonkamer decoreren? 3 handige tips

Maxifleur

De nieuwe vloer in je woonkamer is gelegd en al het nieuwe meubilair staat op zijn plek. Maar het lijkt alsof er toch nog iets mist. De kamer is niet echt gezellig zo… Gelukkig kun je het makkelijk opfleuren met wat decoratie, zoals Maxifleur kunstplanten, vloerkleedjes en accessoires. In dit artikel vind je drie handige tips.

1. Zorg voor de juiste verlichting

Lampen kunnen jouw woonkamer heel mooi aankleden en je kunt met de verlichting zelf ook wat sfeer creëren. Kijk goed wat bij jouw woonkamer past. Ga je voor tafellampen, vloerlampen of wandlampen? Of een combinatie van verschillende soorten lampen?

Maxifleur

2. Kies ronde decoratie uit

Een woonkamer met alleen maar rechthoekige vormen oogt snel zakelijk en saai. Het geeft een wat killiere sfeer. Om het effect van al die rechthoeken te verminderen en je woonkamer gezelliger te maken, kun je wat ronde accessoires in de kamer plaatsen. Denk hierbij aan een ronde poef, krukjes, vloerkleedjes en bloempotten met kunstplanten.

3. Plaats een open kast

Vaak kiezen we voor kasten met deurtjes en lades, maar een open kast is ook heel leuk. Hiermee laat je jouw spulletjes zien en geef je jouw woonkamer een personal touch. De open kast kun je bijvoorbeeld gedeeltelijk als vitrine gebruiken en je kunt hier verder nog foto’s van vrienden en familie in plaatsen. Heel leuk en gezellig!