Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Interieurtrends waar je in 2022 naar zoekt

Decorette Beilen

Als je de woonruimte voor het nieuwe jaar wilt veranderen, zijn dit de interieurtrends die je moet kennen, die in 2022 de toon zullen zetten

Na weer een turbulent jaar waarin we meer tijd thuis hebben doorgebracht, hebben velen van ons troost gevonden in de wereld van de binnenhuisarchitectuur. Binnenhuisarchitectuur heeft de hobby van velen omgetoverd tot een passie.

Door de retro revival van de jaren zeventig die we overal in het interieur zien, werd fluweel een van de meest prominente comebacks! Een stof die soms moeilijk te stylen is, maar prachtig als het goed gedaan wordt.

Multifunctionele ruimtes zullen ook in 2022 heersen

Door de voortdurende sluitingen van kantoren en de toenemende populariteit van thuiswerken zijn woningen veranderd om aan de behoeften van iedereen in huis te voldoen.

Investeer in meubels die meer dan één doel dienen. Of het nu een kaptafel is die je omtovert in een bureau, of een spiegel die een juwelenkastje verbergt, er zijn genoeg briljante meubelstukken met meer dan een functie.

Duurzame materialen

Ruwe materialen en op de natuur gerichte ontwerpen zullen ook dit jaar domineren. Trapvormige tuinen en biofiele architectuur zijn nu trendy.

Voor een milieuvriendelijke make-over van je huis kun je overwegen om te investeren in meubels die zijn gemaakt van ruwe materialen of teruggewonnen hout. Decorette Beilen heeft een keur aan goede meubels die daarbij passen.

Het is een trend die telkens weer de kop opsteekt. De populariteit van golven en bolle vormen in 2022 zal echter gebaseerd zijn op ons collectieve verlangen om thuis een gevoel van zen te creëren terwijl de wereld buiten tumultueus en onzeker blijft aanvoelen.

Denk aan saliegroene muren, accessoires in olijfkleur of accenten in smaragdgroen, perfect om een vleugje kleur toe te voegen aan elke ruimte.

Een verrassend veelzijdige tint om in huis te halen. Groen kan zowel op grote als kleine manieren in je huis worden gebruikt

Decorette Beilen

Een samensmelten van Oosterse en Westerse ontwerpen

Chinoiserie spreekt al jaren tot de verbeelding van interieurontwerpers. De stijl, populair van de tweede helft van de 18e tot het midden van de 19e eeuw, onderscheidt zich door zijn fantastische oriëntaalse taferelen en gestileerde bloem- en vogelmotieven.

In plaats van subtiele toetsen van waterverf, zullen we dit seizoen de Oriënt ervaren in etherische, volledige muurschilderingen die duidelijk tot de verbeelding spreken. Bij Decorette Beilen kun je voorbeelden vinden.