Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Hottub, de Homo Novus

Er zijn vele manieren om maximaal comfort in uw persoonlijk paradijs te bemachtigen. Maar der is slechts een comfort die ongeëvenaard is op niveau van comfort en relaxatie: de hottub. In unieke stijlen maar ook in verschillende groottes is Welltub uw aanbieder voor concurrerende prijzen. Bent u geïnteresseerd in het verrijken van uw domein? De Romeins cultuur van de oudheid was een van de meest herkenbare badculturen. Hierbij werd de badinrichting of thermen gezien als een vertoon van status en prestige. Romeinen waren zeker even geïnteresseerd in verwarmde baden en hebben hiervoor vele middelen en constructies ingezet die wij dankzij innovatie en kundigheid hebben overtroffen en verbetert. Ziet u zichzelf als de brug tussen de oudheid en vernieuwing? Een persoon wie technologie omarmt en daarbij ook de unieke stijl.

Hothealth, Gezondheid en Beweging  

Het zou onterecht zijn om niet te spreken over de allure die Hottubs geven aan uw huis. Vrijwel direct kunnen mensen inzien: “hij/zij snapt het fijne van leven.” Hottubs verrijken niet alleen uw leven met de waardevolle gezelligheid en relaxatie. De eigenaar(es) van een Hottub ervaart een verminderde bloeddruk evenals de ontspanning van spiermassa. Vele gelukkigen eigenaren van Hottubs en jacuzzi’s bevestigen dit feit. De ontspanning is zeker nodig voor patiënten met bijvoorbeeld: rugpijnen of artritis. De ontspanning betreft ook niet slechts de spiermassa’s, het brein ervaart ook ontspanning, hiermee kunt u problemen met slapen en algemene ongerustheid verhelpen. Voor de fitness fans is er ook een grote plus namelijk het volgende feitje: een uurtje in uw royaal bad brand evenveel calorieën als een half uurtje joggen. Natuurlijk kan de mensheid niet sport uitwisselen voor warm badderen, maar alsnog languit liggen met bubbels klinkt altijd aantrekkelijker dan joggen op de loopband, of baantjestrekken.

 

Life Of The Party

Het is wijs om in te zien dat dat vele producten seizoensgebonden zijn. De Hottub ervaart geen enkel van de tekortkomingen. Uw kunt in de strengste winter of op de meest hete zomerdagen in vol genot uw Hottub aanzetten en los komen van ongewenste temperaturen. Welltub heeft beschikking over hun eigen productie proces van Hottubs en verwarmde baden waardoor uw aankoop door professionals wordt behandelt.