Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Hoe vind je de voordeligste koelkast?

koelkast

Een ijskast kopen: misschien heb je er zin in, maar misschien ook helemaal niet. Wat mooi is, is dat net als bij andere producten ijskasten tegenwoordig heel gemakkelijk te vergelijken zijn. Zo kom je meer over de verschillende ijskasten te weten en wordt het ook leuker om de beste keuze te maken. Wil je bijvoorbeeld vooral een energiezuinige, milieuvriendelijke en simpele ijskast? Of wil je juist een Amerikaanse koelkast aanbieding met handige nieuwe extra’s? Wil je een hippe ijskast die bij jouw interieur past?

Verbruik koelkast: energielabel

Koelkast aanbiedingen
Wil je een simpele ijskast, bijvoorbeeld zonder No Frost dan kun je geld besparen. Maar als je geld wilt besparen moet je ook goed op het energielabel letten, dan bespaar je ook op lange termijn. Gelukkig hebben de meeste ijskasten het energielabel A+, maar A+++ is nog beter. De klimaatklasse is iets anders, dat geeft de omgevingstemperatuur aan waar de koelkast tegen bestand is. Als het nooit heel warm is in huis (onder 32 graden), kun je klimaatklasse Sub normaal (SN) of Normaal (N) kiezen.

Temperatuur koelkast
Heb je extra geld te besteden? Kijk dan eens voor een Amerikaanse koelkast. Amerikaanse ijskasten hebben vaak leuke extra functies. Denk aan een ingebouwde ijsblokjesmachine en machine voor koud water, een getint raam dat door kloppen transparant wordt, een bescherming van groenten en fruit tegen bederf, display en temperatuurregeling en gelijkmatige verdeling van lucht. Houd je van apart design? Er zijn retro ijskasten, gekleurde ijskasten en zelfs ijskasten met print te koop. Zoals van het merk Smeg. Ze zijn alleen wel duurder. Bekijk alle merken op; koelkastaanbiedingen.nl.