Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Het belangrijkste meubelstuk

Tv meubel industrieel

Misschien wel het belangrijkste meubelstuk van de woonkamer, het televisiemeubel, kijkt iedereen op uit en alle stoelen en banken eromheen staan richting die kast. Met een tv meubel industrieel, weet je zeker dat je een prachtig meubel hebt waar je met trots televisie op kunt zetten. Het middelpunt van je woonkamer geeft precies de sfeer aan die je wilt hebben, een mooi met de handgemaakt meubel, perfect afgewerkt met stalen accessoires om het industriële nog even te benadrukken. In de webshop van eigentyds.nl vind je een ruim assortiment aan meubels, geschikt voor iedere woonkamer.

De kenmerken van industrieel

Een tv meubel industrieel heeft bepaalde kenmerken, er kunnen diverse houtsoorten zijn gebruikt voor het vervaardigen van het meubel. Is het meubel handgemaakt, zoals bij eigentyds.nl dan proef je nog meer de sfeer van industrieel. Maar het ijzer wat is gebruikt maakt het meubel natuurlijk ook erg stoer en industrieel, hoe ouder de materialen zijn hoe mooier het meubel wordt. Het is een eigen keuze of je een meubel in hout kleur neemt, of kies je voor een zwart industrieel meubel omdat de kleur overal bij past.

Tv meubel industrieel

Waarom met de hand gemaakt?

Industrieel en strak passen niet bij elkaar, een tv meubel industrieel met een blad wat perfect is hoort niet bij elkaar. Niet voor niets zijn de meubels van eigentyds.nl met de hand gemaakt, om net dat beetje extra te geven aan de industriële meubels. Er is nagedacht over alle aspecten van een meubel, van de gebruikte materialen tot het ontwerp aan toe. Wil je toch iets anders? Dan is het mogelijk om je eigen meubels te ontwerpen en daardoor heb je het perfecte meubel. Kies welke kleur hout je wilt en misschien wel het belangrijkste is het formaat wat je ook helemaal zelf kunt bepalen.