Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Goed gereedschap is het halve werk!

De combiset is inmiddels een product wat wij veel terugzien binnen gereedschap webshops. Maar wat is een combiset precies en is er verschil tussen een accu- of elektrische combiset? En wat zijn de combinaties die er gemaakt worden binnen de combiset? In deze blog geven we antwoord op deze vragen. Lees gauw verder!

Wat is een combiset

Een combiset bevat altijd diverse soorten gereedschap van één merk. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden binnen de combiset. Ideaal dus als je je eigenlijk moderne keuken op maat wil maken! Zo zit er altijd wel een combiset van een merk tussen die precies het gereedschap combineert waar je naar op zoekt bent. Het aanschaffen van een combiset is altijd een slimme en voordelige koop. De soorten gereedschap worden vaak bij elkaar gehouden door een opbergbox of gereedschapskoffer. Op die manier heb je altijd je gereedschap bij elkaar. Een combiset is niet alleen geschikt voor de professional, maar ook voor de doe-het-zelver.

Voordelen van een combiset

Er zitten diverse voordelen aan het aanschaffen van een combiset. Een voordeel is dat je in één keer alle belangrijke tools aanschaft en dit ook nog eens van hetzelfde merk is. Het voordeel van het aanschaffen van hetzelfde merk is, is dat je dezelfde accu kunt gebruiken voor elk type gereedschap. Zo heb je altijd een volle accu bij de hand! Daarnaast is een bijkomend voordeel dat een combiset altijd goedkoper is dan wanneer je het gereedschap los aan zou schaffen.

Accu combiset vs elektrische combiset

Een accu combiset bevat gereedschap, wat de naam al zegt, met een accu. Het voordeel van het werken met een accu is dat elk gereedschap vanuit de combiset dezelfde accu gebruikt. Je hoeft hierdoor niet constant te wisselen van accu of verschillende accu’s mee te slepen. De elektrische combiset bevat een snoer. Elektrisch gereedschap is vaak meer gericht op professionals en wordt ingezet voor zwaarder geschut.