Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Fundering op sterkte

.betonstaal.nl

Een van de belangrijkste onderdelen van een bouwwerk is de fundering, niet voor niets wordt er wel eens vergeleken met een fundering dat deze goed moet zijn. Een fundering die niet stevig genoeg is kun je tenslotte niet op bouwen, door gebruik te maken van wapeningskorven weet je zeker dat je daar geen twijfels over hoeft te hebben. De korven zijn beschikbaar in verschillende formaten diameters, om de druk en trekkrachten op te kunnen vangen die er op de beton worden losgelaten.

.betonstaal.nl

Verschillende mogelijkheden

Ook met het verwerken van wapeningskorven heb je verschillende mogelijkheden, zo zijn er bijvoorbeeld voor de fundering speciale hoekoplossingen beschikbaar. Door deze te gebruiken weet je zeker dat je ook op de hoeken, de perfecte oplossing hebt om ook te zorgen dat de fundering stevig genoeg is. In de meeste gevallen komen juist op de hoeken grotere krachten te staan, zeker wanneer men met kolommen in de hoek een vloer ondersteund. Bij bouwstaal.nl zijn er in de webshop verschillende soorten korven beschikbaar.

Overal toepasbaar

Ook wapeningskorven kun je voor verschillende werkzaamheden gebruiken tijdens de bouw, de meeste gebruikte optie is voor de fundering. Maar ook vloerafwerkingen aan de zijkanten kunnen goed worden afgewerkt met de korven. Pilaren in een gebouw worden ook voorzien van korven, al zijn deze in de meeste gevallen wel rond van vorm, in een kolom zijn de korven rechthoekig of als vierkant. Bij bouwstaal.nl krijg je alle korven als bouwpakket geleverd, met een duidelijke tekening en genummerde onderdelen zodat je de korf eenvoudig kunt lassen of vlechten.