Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Ervaar de buitendouches van Bodyfit

Jee-o buitendouche

Voor een buitendouche kun je terecht bij Bodyfit. Deze specialist op het gebied van wellness heeft een grote showroom in Zeewolde. Hier kun je terecht voor zwambaden, sauna’s, spa’s, stoombaden en infraroodcabines. Maatwerk en standaardoplossingen. Daarnaast is er ook een Bodyfit webshop. Hier vind je allerlei wellnessproducten, van onderhoudsproducten tot huidverzorging en van onderdelen tot buitendouches.

Bij Bodyfit vind je alles voor je wellness tuin

BodyfitEen buitendouche is ideaal voor in de je wellness tuin. Even douche voor je een duik neemt in je zwembad of gebruik maakt van je spa zorgt ervoor dat er minder vuil in je zwembad terecht komt. Dit bevordert de hygiëne en kan de levensduur van je filters en je zwembad vergroten. Na het zwemmen of gebruik van de sauna direct een verkwikkende douche nemen zonder dat je daarvoor eerst naar binnen moet. Even het chloor van je afspoelen of afkoelen na de sauna, het kan allemaal.

BuitendoucheEen blikvanger in je tuin

Buitendouches van Bodyfit zijn niet alleen erg praktisch maar ook een echte blikvanger. Er zijn prachtige designdouches van het kwaliteitsmerk Jee-O of kies voor de strakke eenvoud van de Solar collectie. En heel handig, want je kunt de buitendouches gewoon bestellen via de webshop van Bodyfit. Je hoeft de deur er niet voor uit maar kunt gewoon jouw douche bestellen op een moment dat het jou uitkomt. Bodyfit staat bekend om de hoge kwaliteit en snelle levertijd. Bij bestellingen van meer dan € 75,00 word je bestelling gratis thuis bezorgd.

Allerlei wellnessproducten

Naast buitendouches vind je in de webshop ook allerlei andere producten op het gebied van wellness. Geuren voor in je spa, stoombad of sauna, zonnebankcreme en scrubgels maar ook producten voor waterbandeling en reiniging, onderdelen zoals jets en stralers en filters. Kijk ook een in de webshop en laat je verrassen door het grote aanbod.