Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Een zeer goede makelaar in Utrecht gevonden

Logo-Gusto-Casa

Ik wilde samen met mijn vriendin graag onze woning in Utrecht verkopen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar makelaar Utrecht om een goede makelaar bij ons in de buurt te vinden die ons kon helpen met taxeren van onze woning. 

Zeer veel makelaars bij ons in de buurt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar makelaar Utrecht kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende makelaardijen in Utrecht. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Gusto Casa on het meeste aan. De website van deze makelaar is namelijk erg overzichtelijke en bevat zeer veel informatie. Op de website is er veel informatie te vinden over wat een taxateur nou precies doet en waar dit voor nodig is. Nadat we de informatie hadden gezien besloten we om contact op te nemen met deze makelaar om onze woning te laten taxeren. 

Makelaar

Zeer tevreden over de huidige waarde van onze woning 

Toen we contact opnamen met de makelaar werden we erg vriendelijk en zeer uitgebreid te woord gestaan. De makelaar kon ook al erg snel langs onze woning komen om de woning te taxeren. We zijn erg tevreden over het taxatierapport omdat de waarde van onze woning hoger is dan wij hadden verwacht. We raden deze makelaar daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede makelaar in Utrecht, Amersfoort of Hilversum.