Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Een super mooie hoekbank in Zutphen gekocht bij Onstein Meubelen

onstein-meubelen-logo

Mijn vader wilde graag een nieuwe hoekbank kopen voor in de woonkamer. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar hoekbank Zutphen om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden die een mooie hoekbank voor een voordelige prijs aanbiedt. 

meubelen-stofferen-onstein

Een goede website en veel positieve voorgaande klanten

Toen we op het internet op zoek gingen naar hoekbank Zutphen kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende meubelzaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Onstein Meubelen ons het meeste aan. de website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf meubels aanbiedt van een erg goede kwaliteit en voordelige prijzen hanteert. Daarom besloten we ook om een kijkje te nemen in het assortiment. 

Zeer tevreden over de nieuwe hoekbank 

Het bedrijf biedt en zeer groot assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen veel verschillende banken. Nadat we een aantal hoekbanken met elkaar hadden vergeleken besloot mijn vader om over te gaan tot een aankoop. De hoekbank werd een aantal weken later geleverde en geeft de woning van mijn vader en erg mooie en nieuwe uitstraling. We zijn daarom allebei ook erg tevreden over Onstein Meubelen. Daarom raden we dit bedrijf ook aan iedereen in Zutphen aan die op zoek is aan mooie en voordelige meubels.