Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Een meubel precies op maat

maatwerk tv meubel zwevens

Meestal vind je wel een meubel wat naar je zin is, echter is de maat dan niet goed. Te groot, te klein of te diep waardoor je er toch vanaf ziet om het meubel te nemen. Met maatwerk tv meubel zwevend kun je helemaal zelf de maten bepalen, de breedte, hoogte en diepte laat je aanpassen naar de huiskamer of de andere spullen van je interieur. Nog mooier is misschien ook wel dat je ook niet vast zit aan bepaalde materialen en kleuren, welke kleur je ook wilt het is mogelijk deze te laten maken door tv-meubels.nl. 

Prachtig eiken meubel ook beschikbaar

Met een maatwerk tv meubel zwevend bedoelen we niet alleen een modern meubel, heb je een eiken interieur dan kun je het meubel ook laten maken in eiken uitvoering. Op deze manier past het tv meubel precies bij je andere meubels, een prachtig geheel en toch een mix van modern en klassiek. Ook met een klassieke uitvoering van een op maat gemaakt meubel krijg je precies de sfeer die jij wilt creëren. Wanneer je een beetje met de maten experimenteert zul je zien dat je ook de ruimte in de huiskamer optimaal benut.

maatwerk tv meubel zwevens

Maak een geheel met de muur of juist contrast?

Je kunt met een televisiemeubel juist de sfeer krijgen die je wenst in de woonkamer, wil je het maatwerk tv meubel laten opvallen of op laten gaan in je interieur. Door het meubel dezelfde kleur te laten spuiten als de muur, valt het niet op en gaat het echt helemaal op in de inrichting. Maar je kunt er ook voor kiezen om een tv meubel echt op te laten vallen door een andere kleur te gebruiken als de wand. Wil je echt een opvallend meubel hebben dan is het goed om deze in hoogglans te laten spuiten, het is niet alleen erg mooi maar staat ook luxe in je woonkamer.