Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Een hanglamp van rookglas over je tafel hangen: 3 tips

Verlichting is de laatste hand aan jouw interieur. Een rookglas hanglamp voor jouw eettafel zet de toon door perfect op te gaan in het door je gekozen decor. Lees onze tips om de perfecte rookglas hanglamp te vinden!

Tip 1: De functie van een vering

Je moet eerst bepalen welke rookglas hanglamp het beste bij jouw inrichting past en wat voor soort verlichting  rondom de eettafel nodig heeft. Houd je meer van warme en gezellige verlichting of waardeer je meer helder wit licht voor functioneler gebruik? Als je een mix van deze twee functies in dezelfde lamp wilt vinden, is het ideaal om een rookglas ​​hanglamp met variabele intensiteit te kiezen. Met een dimbare lamp regel je eenvoudig de intensiteit van het licht en bereik je het gewenste effect.

Overdrijf het niet, maak geen misbruik van de opgehangen kant! Onthoud dat je op zoek bent naar een functionele en / of elegante lamp die je tafel niet gaat vervelen want deze hanglamp staat tenslotte elke dag voor je ogen!

Tip 2: De perfecte hoogte van de hanglamp

Als het om je eettafel gaat, is de hoogte van de hanglamp belangrijk omdat je op zoek bent naar perfecte verlichting, maar niet iets dat je in de weg zit of erger nog, je verblindt! Je moet natuurlijk wel rekening houden met de maat van je eettafel, maar over het algemeen raden we je voor een tafel met 4 tot 6 stoelen aan om een ​​ophanging van ongeveer 60 tot 70 cm boven je tafel te gebruiken. Bereken de afstand van de bovenkant van de tafel tot de onderkant van de kap door de lamp op ooghoogte te laten hangen als je opstaat en de kap te zien als je zit. Kies voor een verstelbare ophanging zodat je deze op de gewenste lengte kunt afstemmen!

Tip 3: Hanglampen die passen bij jouw stijl

Het klinkt eenvoudig, maar vertrouw ons als we zeggen dat het dat echt niet is! Als het op je stijl en inrichting aankomt, wil je geen mengelmoes van alles, het is een ensemble dat van nature in elkaar moet passen. Met rookglas verlicht je je interieur met softheid en mysterie. Rookglas is een delicaat materiaal dat elegantie en lichtheid brengt in elke kamer in huis. Glasverlichting is over het algemeen te combineren met alle materialen en moderniseert gemakkelijk een interieur. Het glas kan in verschillende versies zijn gemaakt zoals transparant en gerookt glas.