Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Een goede dag op het werk dankzij lasersnijden rvs

Graag wil ik de kans om me even voor te stellen. Ik ben een jonge vrouw, die als secretaresse voor in bouwbedrijf werkt. Ik weet dus precies hoe het eraan toegaat in de bouw. Nu kijken veel mensen mij vreemd aan omdat ik eigenlijk als vrouw niet geacht wordt in deze branche te werken. Toch vind ik het eigenlijk heel leuk om in dit mannenwereldje te werken, want je leert elke dag iets nieuws.

Een belangrijk onderdeel

Wel is het zo dat ik als secretaresse veel stress ervaar, omdat ik hier voor mijn werk van alles moet regelen. Dit is natuurlijk in vrijwel elke branche het geval, maar met name in de bouw. Zo moet ik steeds contact opnemen met nieuwe bedrijven om zaken over te nemen die we niet in huis kunnen klaren, we zijn namelijk maar een klein bedrijf. Zo ook lasersnijden rvs. Dit is een belangrijk onderdeel van het werk.
Vorige week moest ik een nieuwe dienstverlener vinden voor het lasersnijden en dus moest ik opnieuw op zoek. Dit levert altijd veel stress op. Gelukkig vond ik al snel Bax Metaal. Ze hebben echt superieur werk geleverd en we hopen dat we nog lang met dit bedrijf kunnen samenwerken!