Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Dek de tafel op een stijlvolle manier

Placemats

Wanneer je de tafel dekt wil je dat deze compleet is, op een mooi tafelkleed kunnen bijpassende placemats natuurlijk niet ontbreken. Ook op het gebied van een placemat moet je bij tafelzeilonline zijn, verschillende soorten en maten kun je vinden in het assortiment. Voor iedere soort gedekte tafel vind je daar een leuke en mooie placemat. Niet alleen het verschillen ze van model en opdruk, ook de materialen zijn verschillend.  

Placemats

Antislip laag voor meer gemak 

Het is natuurlijk niet handig als je tijdens het eten iedere keer je placemats goed moet leggen, daarom zijn er modellen beschikbaar die voorzien van een speciale laag waarbij de placemat niet schuift. De laag aan de bovenkant is geplastificeerd, dit zorgt ervoor dat de mat eenvoudig schoon te maken is. Ook voor het opruimen is het een handige eigenschap, de placemat leg je eenvoudig op elkaar in de kast. De zachtere modellen kun je oprollen om zo op te ruimen. 

Placemats

Welk materiaal kies je voor placemats? 

Het is een persoonlijke keuze wel soort materiaal je makkelijk vindt om te gebruiken, de hard kunststof modellen zijn makkelijk in gebruik en snel te reinigen met een doekje. De waterafstotende bovenlaag zal ervoor zorgen dat etensresten en andere stoffen nooit in de placemat zullen trekken, daarom blijven ze ook lange tijd mooi. Een placemat die past in je interieur geeft de tafel meer luxe, tegelijkertijd houd je het tafelkleed of je tafel schoner tijdens het eten. Je kunt ze eenvoudig online bestellen in de webshop van tafelzeilonline.com.