Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

De vele voordelen van het gebruik van een stucloper

stucloper

 Wanneer je zelf gaat klussen of wanneer je klussers over de vloer krijgt wil je het liefste je vloer beschermen. Je kan er dan voor kiezen om stucloper op de vloer te plaatsen. Deze bescherming bestaat uit een stuk karton, soms met een topcoating, die je vloer zal beschermen tegen krassen, vloeistoffen en deuken. Zo kan je ongestoord klussen terwijl je zeker weet dat je vloer geen beschadigingen zal oplopen. Dit stucloopkarton is verkrijgbaar in diverse typen en sterktes waardoor er voor iedere klus wel een perfecte bescherming te vinden is. Zo kan je klussen zonder zorgen.

stucloper

 De voordelen van het gebruik van stucloopkarton

 Het stucloopkarton is verkrijgbaar als grote rollen en beschikbaar via bouwmarkten en kluswinkels. Sommige rollen hebben een plaklaag waardoor het stucloopkarton eenvoudig vast te plakken is aan de vloer. Het stucloopkarton is hierdoor eenvoudig te plaatsen en op maat te maken zodat je de hele vloer kan beschermen tegen beschadigingen. Plaats bijvoorbeeld een ladder of steiger op het karton en je weet zeker dat je geen krassen of strepen achterlaat. Ook tijdens het schilderen is karton op de vloer handig. Knoei je met de verf? Dan is dat namelijk geen enkel probleem aangezien het karton je vloer beschermd. Het stucloopkarton kan je plaatsen op alle vloeren, trappen en vlakke meubels. Ideaal dus!

 Bescherm je vloer tijdens iedere klus

 Met stucloopkarton bescherm je je vloer tijdens het stucen, het schilderen of het verbouwen van je woning. Wil je voorkomen dat dat vuil en stof door je huis gelopen wordt? Ook dan kan je stucloopkarton gebruiken. Leg met stucloopkarton een soort wandelpaden aan en je voorkomt op een simpele manier voetafdrukken op je vloer. Stucloopkarton is dus geschikt voor iedere klus en ook nog eens eenvoudig aan te brengen. Ben je klaar met klussen? Dan kan je het stucloopkarton eenvoudig afvoeren.