Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

De muren van je badkamer bedekken met beton cire badkamer

beton cire badkamer

Je badkamer moet natuurlijk een goede muur hebben zodat er geen vocht achter komt te zitten. Wanneer dit namelijk gebeurt kan het gaan schimmelen of misschien wel loslaten. Je kunt dan kiezen voor beton cire badkamer panelen. Deze panelen zijn namelijk van hoge kwaliteit en kunnen ook zeker tegen een stootje. Verder zijn ze dus ook perfect geschikt in de badkamer omdat ze ook tegen water kunnen. Er zit bovendien ook een toplaag op van echte natuursteen wat ook nog eens een super mooie uitstraling geeft. Het voordeel hiervan is ook dat het ook tegen hoge temperaturen kan. De panelen kunnen wel een temperatuur tot 100 graden aan. Dat is natuurlijk super hoog en dit zul je in de badkamer nooit hebben, maar je kunt de tegels ook op andere plekken gebruiken dan in de badkamer. 

Online bestellen

Je kunt er ook voor kiezen om de beton cire badkamer online te bestellen. Het voordeel wat je hierbij hebt is dat ze gemakkelijk en snel bij je deur worden afgeleverd. Je kunt dan ook precies kiezen welke panelen je wilt bestellen. Er zijn namelijk verschillende kleuren beschikbaar die je kunt gebruiken voor op de muur. Zo kun je perfect de kleur kiezen die bij jou in de badkamer past of misschien wel ergens anders aan huis. Verder zie je ook dat de panelen vaak binnen twee weken al bij je thuis worden geleverd. Dat is natuurlijk super snel en je kunt daarom ook snel aan de slag.

Monteren van de panelen

beton cire badkamer

Als je de beton cire badkamer panelen hebt besteld moeten ze natuurlijk nog op de muur worden vastgemaakt. Dit is iets wat je gemakkelijk zelf kunt doen gelukkig. Zo hoef je dus niet een dure vakman in te huren die dit voor je komt doen en kun je kosten besparen.