Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Verliefd op onze palmbomen

palmbomen

Wat kun je toch verliefd zijn op palmbomen! Althans, dat ervaar ik. Voor enkele weken terug heb ik deze plant namelijk van vrienden gekregen. De kracht wat deze plant uitstraalt is fantastisch en dan heb ik het nog niet gehad over de grootte!

palmbomen

Hoe het begon

Een kleine half jaar geleden ben ik samen met mijn partner op vakantie geweest naar Bali. Daar vind je letterlijk op iedere hoek van de straat deze plant en op gegeven moment begon ik erop te letten. Ze zijn namelijk onwijs sterk en bovendien geven ze een schitterende mooie kleur groen. Toen wij in het vliegtuig zaten weer op weg naar huis toe begon mijn partner erover. Hij wilde toch eens in Nederland gaan kijken of dat wij een plant voor thuis kunnen krijgen. Het vakantiegevoel was gelukkig nog niet verdwenen en middels deze plant hopen wij het te kunnen behouden.

palmbomen

Onze zoektocht

Nadat wij onze vakantie kleding hadden gewassen en gereed waren om te gaan ontspannen op de bank, heb ik de laptop erbij gepakt. Samen met mijn partner ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop een bedrijf te vinden waar wij onze planten kunnen kopen. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van mypalmshop.nl. Een ruime keuze van diverse soorten planten en maten. Onze bestelling hebben wij bij dit bedrijf geplaatst en aan de recensies te lezen is de kwaliteit perfect.