Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Traditionele lange spiegels

2 min read

Spiegels zijn een gegeven in ieders leven, ze zijn een essentieel onderdeel geworden van ‘decor’ en veranderen de manier waarop een ruimte eruit kan zien. En wat de bruikbaarheid betreft, lange spiegels staan ​​boven alle andere – vanwege het simpele feit dat je je hele zelf in één keer kunt zien – je hoeft niet rond te snuffelen om er zeker van te zijn dat je schoenen overeenkomen met de rok! Lange spiegels kunnen een accessoire zijn om deze look te versterken – niet alleen om je aan te kleden, maar ook om je interieur mee te verfraaien.

Traditionele lange spiegels bieden een ‘top tot teen’ zicht. Deze kunnen vrijstaand zijn of aan de muur worden gemonteerd. Als ze vrij staan, worden ze op de grond gehouden, leunend tegen de muur. Vrijstaande spiegels hebben vaak een eenvoudig gedurfd frame en worden gebruikt om plaatsen zoals slaapkamers, woonkamers of entrees te accentueren. De aan de muur bevestigde spiegels kunnen niet alleen worden gebruikt als traditionele spiegels in kasten en kleedruimtes, maar ook voor decoratieve doeleinden. Deze worden vaak geleverd met ingewikkelde en artistieke lijsten en kunnen zelfs horizontaal worden opgehangen om een ​​ruimte een grotere aantrekkingskracht te geven.

Grootte

Hoewel alle lange spiegels van top tot teen lopen, zijn ze er nog in verschillende maten. Afhankelijk van uw gebruik van de spiegel kunt je uit de verschillende formaten kiezen. Als je op zoek bent naar een spiegel om uw huis te versieren, kies dan de maat die bij uw omgeving past, en zorg ervoor dat die spiegel uw ruimte niet domineert, maar er eerder reclame op maakt.

Prijsstelling

De prijs van een lange spiegel wordt sterk beïnvloed door de grootte en het type lijst. Spiegellijsten kunnen variëren van eenvoudige houten lijsten tot ingewikkeld ontworpen gouden en zilveren lijsten, en ook de prijs varieert dienovereenkomstig.

Er zijn veel lokale en online verkopers die je kunt overwegen bij het kopen van lange spiegels in Nederland, ze hebben een grote verscheidenheid aan lange spiegels, variërend van € 79 tot € 250, als je iets eenvoudigs van de plank wilt krijgen.