Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Sterrenplafond bestellen naar eigen wens

sterren

Niets zo lekker rustgevend als naar een prachtige sterrenhemel kijken. Maar wist je dat je dit effect ook binnen in je huis, gebouw of kantoorpand kunt realiseren? Haal de strakke sterrenhemel van buiten naar binnen door een sterrenplafond aan te schaffen. Dit is een bezetting van je plafond met led schermen, waar de mooiste sterrenhemel op te zien is. Ideaal voor sfeer, het geven van rust en weer even tot jezelf komen. Je kunt een sterrenplafond eenvoudig en snel bestellen via Lumick, die op een professionele manier je sterrenplafond monteren en voorzien van de projecties die jij erop wilt hebben.

Plafond met sterren

Keuze tot in de ruimte

Bij Lumick doen ze er alles aan om met hun vakmanschap je sterrenplafond er zo realistisch mogelijk uit te laten zien. De afbeeldingen op de schermen zijn levensecht, omdat het daadwerkelijke foto’s zijn van een sterrenhemel. Je hebt een keuze uit wel 300 verschillende combinaties van prints, zodat je altijd wel een combinatie hebt die past bij waar jij naar op zoek bent. Daarnaast leggen de monteurs van Lumick je sterrenplafond in een paar centimeter verdieping, zodat het echt lijkt alsof je plafond open is en het midden in de nacht is met een prachtig uitzicht. De led schermen van de Lumick sterrenplafonds zijn eenvoudig in elk soort plafond te plaatsen, zodat je altijd wel de mogelijkheid hebt om deze in je ruimte te krijgen.

Sterrenplafond

Volledig naar eigen smaak

In het brede aanbod van prints zit er altijd wel iets bij voor jouw ruimte, maar je kunt ook zelf designs aanleveren voor het sterrenplafond. Heb je zelf al goede foto’s of wil je de sterrenplafonds gebruiken voor bijvoorbeeld het tonen van je bedrijfslogo? Ook dit is mogelijk. Je verstuurt het printwerk naar Lumick en zij doen de rest. Voor je het doorhebt ben je in het bezit van een sterrenplafond dat perfect past bij wat jij wilt hebben.