Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Schitterende uitstraling dankzij boeidelen

Onze woning dateert uit de jaren ’60. Dit betekend dat onze boeidelen wel eens vervangen mogen worden. Alleen zit ik er niet op te wachten dat de kosten hiervoor te hoog wordt. Op zich zijn wijzelf vrij handig qua verbouwen waardoor dit voor ons mogelijk is. Uiteraard moet ik dan nog wel een bedrijf zien te vinden waar wij dit kunnen bestellen. Zodoende heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet.

Verbouwing

Nu dat wij op dit moment zijn begonnen met de zolder hopen wij van harte klaar te zijn voor de zomer. Heerlijk in de zomer genieten van onze nieuwe woning is wat wij graag willen. Zodoende zijn wij op dit moment erg druk bezig om dit allemaal te realiseren. Wat dat betreft heb ik mijn vrouw ook even aan het werk gezet. Zij mag namelijk op het internet gaan zoeken naar boeidelen om te gebruiken voor het huis. Hierdoor heb ik haar de laptop gegeven en is zij voor ons aan de slag gegaan.

Zo kon ik in de tussentijd vrij vlot aan de slag om de zolder af te maken. Gelukkig kwam mijn vrouw al vrij snel naar mij toe met het bericht dat zij een bedrijf heeft gevonden. Bij NPI is het mogelijk om dit te realiseren en ook nog eens een stuk voordeliger!