Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Picknicktafel hardhout

De juiste picknicktafel kiezen

De meest voor de hand liggende keuze om te picknicken is een picknicktafel van hardhout. Er zijn veel verschillende soorten om uit te kiezen, waaronder redwood, wit, eiken, esdoorn en meer. Het kiezen van de juiste is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Het is ook een kwestie van budget. De eerste vraag die u moet beantwoorden bij het kopen van een nieuwe picknicktafel, is hoeveel u zich kunt veroorloven. Als u krap bij kas zit, wilt u het goedkoopste model vinden. Over het algemeen is de goedkoopste picknicktafel van hout. Er is echter een verscheidenheid aan andere houtsoorten beschikbaar, waaronder staal en aluminium. Kies uit een verscheidenheid aan verschillende houten picknicktafeltafels met vinyl of houten picknicktafelbanken.

Extreme sterkte en duurzaamheid

Als je op zoek bent naar extreme sterkte en duurzaamheid, ga dan voor de X-Pro houten picknicktafels voor buiten. Ze zijn gemaakt van een buitenlaag van redwood en een laag cederhout aan de binnenkant. Dit zorgt voor een sterke en duurzame structuur die zowel weerbestendig als UV-bestendig is. Cedar bijzettafels bieden ook extra bescherming. Deze modellen kosten tussen de één en tweehonderd dollar. Als geld geen probleem is, kunt u overwegen aluminium picknicktafels en picknicktafelbanken te overwegen. Deze items zijn gemaakt van een zware aluminium buitenlaag en worden verkocht in verschillende kleuren.

Twee iems

Als uw budget het toelaat, kunt u overwegen twee items te kopen: een set van zes picknicktafels en een set van zes banken. Je zes banken bieden plaats aan acht personen, terwijl de tafels een plek bieden om te eten en voedsel op te slaan. Deze items zijn verkrijgbaar in hout, kunststof of metaal. De houten tafels kosten over het algemeen tussen de één en driehonderd dollar. De kosten voor het kopen van een nieuwe picknickbank of eethoek hangt af van welk merk, design en type je kiest. Hoewel het misschien leuk is om wat geld te besparen, kan het zijn dat je ze over een paar jaar moet vervangen vanwege hun slechte kwaliteit.