Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Oplevering huurwoning was snel geregeld

Oplevering huurwoning

Oplevering huurwoning was nog nooit zo eenvoudig geweest!Oplevering huurwoning

Vanaf het moment dat ik in het in de gaten kreeg dat mijn vader vergeetachtig werd. Dat moment werd het voor ons duidelijk dat hij niet meer alleen kon wonen. Mijn moeder is al een ruime tien jaar geleden overleden en tot op heden kon mijn vader goed alleen blijven wonen. Helaas maakte ik mij de laatste tijd onwijs veel zorgen en was ik iedere dag weer bij mijn vader. Afgelopen week kwam mijn vader op eens met de opmerking dat hij graag meer aanspraak wilde hebben. De buren ziet hij niet en bovendien is hij niet bepaald mobiel om naar buiten te gaan. Hierdoor hebben wij er samen voor gekozen om te gaan zoeken naar een verzorgingstehuis. Daar kon hij met iedereen kletsen en een kop koffie drinken zonder zich eenzaam te voelen.

Oplevering huurwoningOplevering huurwoning via het internet gerealiseerd

Aangezien ik samen met mijn vader naar meerdere tehuizen was geweest. Heb ik hem vervolgens zelf laten kiezen met de ruimtes die beschikbaar waren en bovendien waar hij graag wilt zijn. De keuze was snel gemaakt en hierdoor konden wij alles in touw zetten om het te regelen. In een mum van tijd werd het gerealiseerd en kon mijn vader er al naartoe verhuizen. Wij hebben dit dan ook als eerste geregeld. Zo konden wij daarna de woning rustig uitruimen.

Echter merkte ik al vrij snel dat er meer werk bij komt kijken om het huis op te leveren dan dat wij dachten. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om er een extern bedrijf voor in te schakelen. De juiste kennis in combinatie met de geweldige service zal ervoor zorgen dat het vlot gaat! Bovendien hanteert Seniorenhulp onwijs lage prijzen. Hierdoor hebben wij dit bedrijf ingeschakeld en in een mum van tijd was het huis leeg én schoon!