Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Lekker relaxen dakzij easytubs

Ik zit er persoonlijk al jaren mee in mijn hoofd een een hottub aan te schaffen. Nu de kerstbonus in aantocht is heb ik besloten om hierin actie te ondernemen. Vorige week ben ik langs geweest bij de showroom van easytubs in Barneveld. Hier hebben ze een ruim aanbod aan kunststof en aluminium hottubs. Ik heb gekozen voor een kunststof hottub in verband met de prijs hiervan. Mijn wensen heb ik verteld aan van de medewerkers van  easytubs en samen met deze man heb ik mijn ideale hottub samengesteld.

Kerst vieren in mijn hottub

Volgende week wordt hij bij mij thuis geleverd en meteen aangesloten. Volgens mij wordt hij in delen geleverd en moeten we hem zelf nog in elkaar zien te zetten. Gelukkig kan een medewerker mij daarbij helpen. Zo kan ik met de kerstdagen lekker de hottub in na het eten met mijn familie. Ik zal ze even berichten dat ze hun zwemkleding mee moeten nemen.