Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Je dak strak afgewerkt

Daktrimmen

Wanneer je het dak opnieuw hebt laten leggen, is een afwerking aan de randen een van de belangrijkste onderdelen. Je moet er namelijk voor zorgen dat er geen water onder de dakbedekking komt, op deze manier voorkom je lekkage en ook ga je het rotten van het dakhout tegen. Met andere woorden, het moet droog blijven zodat je met veel plezier lang kunt genieten van je nieuwe dak. Door het gebruik van daktrimmen heb je niet alleen een veilige afwerking, maar de uitstraling mag er ook zijn. Omdat er verschillende uitvoeringen zijn kun je een goede keuze maken voor je dak.

Daktrim voor een waterdichte afwerking

Daktrimmen kunnen nog zo mooi zijn, ze hebben natuurlijk het doel om je dak waterdicht af te werken. Toch kun je met een daktrim een bepaalde uitstraling aan je woning geven, met een standaard daktrim heeft het dak een mooie strakke uitstraling. De rechte vormen zorgen dat je moderne woning op een goede en mooie manier is afgewerkt, zonder je zorgen hoeven te maken of je dak wel droog zal blijven. Waar voorheen gelast moest worden om een daktrim aan elkaar te koppelen, zijn er nu speciale koppelstukken waarmee je snel en veilig een daktrim kunt koppelen.

Je dak met een sierlijst afgewerkt

Daktrimmen

Niet iedere woning heeft een strakke uitstraling nodig, wanneer je een wat oudere woning hebt dan is een daktrim met een kraal prachtig als randafwerking op het dak. Omdat je met de kraal de uitstraling hebt van een zinken kraal, staat dit bij je dak luxe en voegt het echt iets toe. Maar natuurlijk is er niet vergeten dat een daktrim, hoe deze er ook uitziet wel het water van je dak weg moet houden. Met een daktrim met een kraal hoef je daar geen zorgen over te hebben, je kunt er lang en veilig van genieten met een schitterende uitstraling.