Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Ik wilde een uitgebreide high tea organiseren

Ik heb enorme lieve vriendinnen! Wij zijn een hecht groepje en kunnen alles met elkaar delen. Nu heb ik de afgelopen twee jaar flink veel voor mijn kiezen gehad en ik heb dan ook altijd op de steun van mijn vriendinnen kunne rekenen. Dan kom je er ook echt pas achter wat vriendschap nu echt waard is. Ik wil mijn vriendinnen daarom bedanken door een high tea organiseren. Zo kan ik iedereen op deze manier een middag in het zonnetje zetten door het gezellig te maken en eens terug te blikken op alle liefde die ik van hen heb gekregen. Een high tea organiseren moest natuurlijk zo uitgebreid mogelijk kunne als dit kan en dus ben ik eens naar deze site gegaan. Ik kende deze site omdat ik met mijn moeder en mijn dochter een dagje uit ben geweest. Je kan makkelijk je wensen achterlaten op deze site om vervolgens gefilterd en wel je offertes hierover te mogen ontvangen. En dus ook met een high tea organiseren zit je hier goed. Ik heb dan ook gekozen voor een erg leuke high tea in een zeer gezellig restaurant.