Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

Ik mocht meebeslissen met de keuken greeploos

 


Ik zocht op keuken greeploos, want ik was er wel in geïnteresseerd. We gingen onze keuken verbouwen en dit was voor het eerst dat ik echt een beslissing mocht maken. Ik zag toen diverse plaatjes van een keuken kookeiland en dit beviel mij zeer. Toen ik een relatie met mijn vriend kreeg ben ik al gauw bij hem in getrokken. Ik heb mij dus nooit echt bemoeid met de inrichting en dergelijke, dit vond ik ook totaal niet erg. Ik vind altijd heel veel prima, maar daardoor weet ik ook nooit zo goed wat ik nou mooi en lelijk vind. Dit kan soms wel lastig zijn, mijn vriend wil graag dat we samen beslissingen maken, maar ik vind het vaak allemaal maar ‘best.’ Niet uit onverschilligheid maar gewoon, omdat het echt zo is. Nu we de keuken gaan verbouwen heb ik mij voorgenomen om mijn eigen stijl te onderzoeken, er moeten namelijk echt wel dingen zijn die ik niet of wel mooi vind. Dit heeft iedereen. Ik kwam dus al snel bij een keuken kookeiland uit, omdat ik wel zo’n vermoeden had dat ik dit wel mooi vond. Toen ik al die plaatjes zag kreeg ik grote inspiratie.