Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

De voordelen van tweedehands horeca tafels en stoelen

tweedehands horeca tafels

Kun je beter nieuwe of tweedehands horeca tafels en stoelen kopen voor je horecazaak? Dat hangt er natuurlijk maar net af van het budget dat je beschikbaar hebt en of je wel of niet de nieuwste collectie wilt. In dit artikel laten wij je in ieder geval zien welke voordelen tweedehands horeca tafels en stoelen hebben.

tweedehands horeca tafels

Voordeel 1: Je betaalt een lagere prijs

Het grootste voordeel van het kopen van tweedehands horeca tafels en stoelen is natuurlijk de prijs. Voor tweedehands artikelen betaal je altijd minder dan voor nieuwe artikelen, vaak zelfs minder dan de helft van de prijs! En je hoeft dan niet eens te kiezen voor tafels en stoelen die er al erg gebruikt uit zien. Zeker voor startende horeca ondernemers die al veel kosten maken is de lagere prijs ideaal.

Voordeel 2: Je kunt kiezen voor meer kwaliteit

tweedehands horeca tafels

Denk je dat nieuwe horeca tafels en stoelen altijd langer meegaan dan de tweedehands modellen? Zeker niet! Het hangt er maar net van af voor welke horeca tafels en stoelen je kiest. Als je kiest voor horeca tafels en stoelen die nog niet veel gebruikt zijn, gaan ze vrijwel even lang mee als dezelfde modellen die je nieuw in de winkel koopt. En aangezien je minder betaalt voor tweedehands producten, kun je kiezen voor wat duurdere merken en hogere kwaliteit. Deze horeca tafels en stoelen gaan dan waarschijnlijk juist langer mee!