Flying Flapjacks

Huisverbouwing en meer

De mooiste Scandinavische behangmerken

Boras Tapeter

Er zijn verschillende populaire Scandinavische behangmerken. Deze behangsoorten stralen de Scandinavische, landelijke stijl uit. De kwaliteit van dit behang is er goed en het ziet er stralend uit. In dit artikel ga ik je wat meer vertellen over de mooiste Scandinavische behangmerken.

Boras Tapeter

Boras Tapeter

Boras Tapeter is een erg bekend Zweeds behangmerk. Het merk blijft zich voortdurend ontwikkelen om goed aan te blijven sluiten bij de huidige trends op het gebied van wandbekleding en om ook aan te kunnen blijven sluiten op wat klanten graag willen. Ze ontwerpen klassieke en stijlvolle behangsoorten in talloze verschillende kleuren en texturen. Er is dus genoeg keuze in behang en voor iedereen is er wel wat wils. Over het algemeen worden er bij het merk Boras Tapeter vrij rustige en zachte kleuren gebruikt. Hierdoor sluit het ook echt aan bij de Scandinavische stijl en kun je de rest van het interieur er ook goed op afstemmen.

Midbec Tapeter

Midbec Tapeter is ook een Zweeds merk dat zich als sinds 1974 bezig houdt met het maken van behangpapier. Dit merk staat bekend voor het oog voor detail, goede kwaliteit en het meegaan met de huidige trends. Ze beschikken over verschillende collecties met ieder hun eigen stijl. Ze werken met patronen uit de werkelijkheid en uit de fantasie en maken het verschil met details op het behang. Dit behang straalt warmte en harmonie uit en mede hierdoor past het erg goed bij de Scandinavische stijl. Je kunt met dit behang echt heerlijk tot rust komen in je eigen woning. Er zijn ook veel verschillende soorten behang te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan behang met een moderne print of een bloemenprint. Er is dus altijd wel iets te krijgen dat past bij de rest van het interieur.

Ik hoop dat ik je voldoende heb kunnen informeren over de mooiste Scandinavische behangmerken en dat ik je heb kunnen inspireren op het gebied van deze behangsoorten.